domingo, 18 de octubre de 2020

A-Tono ens presenten el nou disc "El Camino"

 


“El Camino” és l'últim àlbum de A-TONO una banda de rock que aglutina gran quantitat d'ingredients: Potents riffs de guitarra, còmplices de les melodies, ajustades per una base contundent, i una veu esquinçada plena de matisos que expressa i descobreix idees i raonaments sincers que defineixen els nostres passos en el camí cap al coneixement.

Milers de cordes canviades, centenars de baquetes trencades, innombrables cançons, moltes d'elles oblidades ... Trilions d'assajos, algun concert multitudinari i uns altres quants gairebé en solitari, enganxades de cartells predecessores de càrregues i descàrregues d'equip.

Tres estudis de gravació són còmplices dels treballs que fins ara han publicat. Aquesta discografia es compon de dues maquetes: Mans Contra la Paret (2010) i Cap a on ens portin les Mans (2011), gravades a Segòvia en Quiròfan Sonor i tres discos. El primer, Morir Matant (2014), va ser gravat en SonOArc amb Óscar Arce a Cantàbria. Introspecció (2017) va ser gravat en Sonido XXI con Javi San Martín a Pamplona i per al tercer, “El Camino” , han repetit en Sonido XXI.

A-TONO està format per Simón San Emeterio a la bateria, Juan José Hermosa amb el baix i cors, José Manuel Díaz a la guitarra i cors, Óscar Viaña veu i guitarra i Elena Ruiz amb el saxofon i cors. Després tretze anys junts, el sentiment i la il·lusió se segueixen incrementant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario