miércoles, 25 de noviembre de 2020

Buhos ens presenta nou disc "El dia de la victòria"

El passat divendres 6 de novembre veu la llum el nou disc de Buhos que s´anomena ´El dia de la victòria´ (Música global, 2020). Un disc que com ens tenen habituats, està ple d´himnes i cançons que en breu formaran part del cançoner col·lectiu català.

Les seves reproduccions es conten per milions a Spotify i YouTube el que no fa més que confirmar l´ascens i consolidació del projecte liderat pel Guillem Solé, tot convertint-los en grup de referència tant a les ràdios com a les places i festivals de tot Catalunya.  

Buhos aposta per un disc ple de cançons que ens emocionaran i que faran que aquests dies tan difícils com a País siguin una mica més fàcils de passar. Els versos els cremen a la boca i ha pogut més la necessitat de comunicar i seguir explicant coses, que potser la visió més racional d’un moment que no convidava a fer grans produccions.

El disc ha estat produït  per David Rosell i enregistrat als estudis de Can Pardaler (Artés).

El videoclip del single ´Mil batalles´ que va servir d´avançament del nou disc i que va veure la llum el passat 23 d´octubre, compta amb 100.000 views a youtube, i ha estat  dirigit per Dani Feixes (director de ´Connectats´, millor Clip del 2019 d´Enderrock).  Els altres dos avançaments, ´A prop dels déus´ i ´El dia de la victòria´ superen les 500.000 cadascun per separat.

El nou disc comptarà amb les col.laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i com no podia ser d’una altra manera, amb Stay Homas.

El grup que va acomiadar-se dels escenaris el novembre passat dins el Festival Cruïlla, ha estat tot un any composant i preparant aquest nou disc. Mai fins ara havien tingut l´oportunitat d´aturar-se, mirar enrere i tenir tant de temps per preparar les noves cançons. 

´El día de la Victòria´ és sense dubte, el disc més complet de la història de Buhos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario