domingo, 22 de noviembre de 2020

Reincidentes publica el seu nou àlbum 'En Directo Tras la Cuarentena'

'En Directo Tras la Cuarentena' és el document gràfic i sonor que recull el primer concert realitzat per Reincidentes a l'estiu de 2020, un cop finalitzat el confinament que tots i totes patim des del passat mes de març.

Aquest concert s'emmarcava, a més, dins de l'edició d'enguany d'un dels festivals de més renom de Llatinoamèrica, el festival Cosquín Rock, el qual, a causa de les restriccions provocades per la pandèmia, es va celebrar, per primera vegada, de forma online. Per això Reincidentes, des de la seva Sevilla natal, van oferir aquest concert des de la Sala Malandar el 8 d'agost, que va ser retransmès en streaming, a través del web del Cosquín a tothom.

Reincidentes va ser un dels pocs representants de l'Estat espanyol presents en aquesta edició tan especial, significativa i atípica de el festival argentí amb més solera i projecció dins de les propostes llatinoamericanes.

El Cosquín Rock, que se celebra des de l'inici d'aquest segle, va arrencar a Argentina, però a dia d'avui és un dels festivals llatinoamericans amb més seus i edicions en el globus, a més d'una convocatòria en la qual participen els artistes més destacats de tot el món.

D'aquest concert s'extreuen les 9 cançons que formen aquest directe, el qual veu la llum en format digital el proper 13 de novembre. Un tracklist format tant per temes mítics, que acompanyen Reincidentes concert rere concert, com per altres cançons molt més recents. Entre ells estan ‘Terrorismo’, del seu últim treball de llarga durada ‘Vergüenza’, o el seu recent single ‘Los Hijos de la Calle', que interpreten al costat de el propi compositor de la cançó i amic de la banda, el sevillà Capità Covard. L'artista, també, es queda a l'escenari per cantar 'Vicio', aportant un toc distintiu a aquest concert tan especial i atípic de Reincidentes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario