domingo, 10 de enero de 2021

Los Bélmez ens presenten nou treball "El circulo"



Los Bélmez són un grup format a Palma de Mallorca el 2012. Les seves influències inicials van ser bandes estatals com Los Enemigos, Surin' Bichos, 091, Los Hermanos Dalton i La Granja. Després d'un any assajant i donant els seus primers concerts, van publicar el seu primer treball "espanyolades", un conjunt de temes on convivien el pop i el rock amb pinzellades fosques, tràgiques i l'humor negre.

En 2014, amb un so més elaborat registren un disc amb 7 cançons,"Centinela de Occidente", mentre continuen treballant en al local d'assaig i actuant en directe. Participen en el Monkey Week 2015, presentant els temes del seu següent cd: "El novio de la muerta", auto-produït com dos anteriors, i masteritzat en aquest cas per Hay Zeelen, per al segell Espora. A continuació va arribar un període d'aturada produït per canvis en la formació i altres assumptes. Actualment, funcionen en format trio: Carlos Ordinas, (guitarra), Ginés Fernández, (bateria), i Jonatan Uría, (baix i veu).

En breu esperen presentar les seves noves cançons en forma de vinil, sota el títol de "El Círculo",, amb el segell de Palma Discos Polo. La pandèmia ha alentit tot el procés. En els últims anys s'han anat endinsant cada vegada més en la música anglosaxona des dels 60 en endavant, amb el que han enriquit el seu so. Van publicar un Ep avança en bandcamp, "La enfermedad de Kobain", i es va publicar un vídeo amb el mateix nom, fa dos anys. Ara estrenen el single "Cuatro Citas", una gardela de power-pop sense misericòrdia. La portada és de Ruth València. El només de guitarra final el va gravar Juanmi Bosch, (Cerebros Exprimidos).

Més informació a : https://losbelmez.bandcamp.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario