martes, 23 de febrero de 2021

Cervantes ens presenta “Peli de zombies en si bemol” i els seus discs

 


Als pocs mesos de publicar el seu primer llarga durada i a la meitat de la promoció de “El extraordinario viaje en el tiempo del futuro”, Cervantes ens sorprèn traient-se de la màniga

material nou.

“Peli de zombies en si bemol” és una obra musical i literària dividida en dos projectes en paral·lel. D'una banda hi ha la novel·la homònima, una narració trepidant plena d'acció, zombies i una melodia persistent que es repeteix una i altra vegada. Basada en les pel·lícules més famoses del gènere amb matisos psicològics molt interessants i un final trencador.

Lligat a aquest llibre sortirà el disc, publicat cançó a cançó per donar temps als més endarrerits a llegir. Cadascun dels temes està lligat a un capítol de la història a manera de banda sonora.

De moment té al nostre abast els capítols I i II, “Amargo amanecer” i “Fundiéndose al sol”, respectivament, en forma de lyric vídeos al canal de Cervanmusic a Youtube, així com en totes les seves xarxes socials. Totes dues amb un aire més semblant a "Mr. Hyde" que a “El extraordinario viaje en el tiempo del futuro”, amb guitarres més potents, bateries més elaborades i un aire definitivament, menys acústic.

La idea de l'autor és que es pugui gaudir de cada cosa per separat, però junts crearan sensacions totalment diferents. Totes les notícies que tenen a veure amb aquest i altres projectes estan recollits al web de l'artista on publica totes les novetats, música il·lustracions, llibres, contes i totes les iniciatives en què s'embarca.


Jorge Cervantes "Cervantes" és oriünd de Cartagena (Múrcia) i establert a O Carballiño (Orense). Apassionat per la música des de nen, comença les seves aventures com a cantautor en 2006 sota el nom artístic de "Cervantes" en homenatge al seu pare tristament mort.

Després de col·laborar amb diverses bandes com a cantant i guitarrista decideix emprendre un projecte

amb banda, adoptant el mateix nom. El 2015 Cervantes, publica el seu primer EP, "Mr Hyde" collint alguns èxits.

Quatre anys després, i després de la dissolució del trio, surt a la llum un nou treball llarg: “El extraordinario viaje en el tiempo del futuro”. Deu cançons, que conformen el seu treball més personal fins a la data. A cavall entre l'Indie-rock i el pop acústic, compta amb cançons d'allò més variat, amb ritmes rockers amb algun deixi de el pop i de el folk. una instrumentació més diversa que compta amb ukeleles, guitarres acústiques, guitarres elèctriques, pianos, hammonds, sintetitzadors, òrgans, bateria i baix.

Pel que fa a les lletres, parlen d'experiències vitals, de llegendes populars o de l'efímer de el pas de el temps entre altres temes.

Escriptor i il·lustrador aficionat, va sorprendre el 2019 amb la publicació de dos llibres infantils dedicats als seus fills, "L'elefant Pèsol", i "Els tres pirates i el lleó", escrits i il·lustrats per ell mateix, amb els quals va poder fer els seus primers passos com contacontes.

Amb aquest últim projecte (“Peli de zombies en si bemol”) s'obre a una nova experiència creativa diferent a totes les que havia explorat fins al moment, la narració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario