martes, 16 de febrero de 2021

Le Flam ens presenta el seu nou disc



Le Flam és pop-rock en format power trio. El seu so visita els anys 70 i 80 però amb una visió particular, buscant transformar aquest concepte per tornar-ho més actual.

Tres músics d'àmplia trajectòria, tant en estudi com en directe, i que han format part durant anys de diversos projectes i bandes com Dinero, The Rebels o Poncho K, arriben ara a presentar-se amb el seu projecte més personal.

Le Flam el componen Gonzalo Ramos a la bateria, amb un so cru i directe, Francis García, amb les seves línies de baix melòdiques i àmplies i Juan Sánchez, que serà qui doni forma a unes guitarres que poden ficar-te en una màquina de el temps i portar-te als discos de Hendrix, Rage Against the Machine o The Who, amb lletres en castellà i aportant amb la seva particular veu, melodies que et omplin d'emoció. La guinda a aquest pastís la posen uns cors a tres veus que aporten el toc final a aquesta proposta.

En el seu primer treball van a presentar una sèrie de temes compostos durant el confinament i gravats en directe l'estiu de 2020. Un enregistrament realitzada en directe en els estudis Skyline de Madrid, que no va a deixar-te indiferent. Vénen amb força, moltes ganes de presentar-se en directe i intenció de colar-se i fer-se un lloc en l'escena nacional 

No hay comentarios:

Publicar un comentario