sábado, 20 de febrero de 2021

Run Run, és el nou de Kenna I

Qui no ha sentit les papallones al començar a conèixer a algú? El nou senzill de Kenna I es diu "Run Run", i descriu fidelment aquesta incertesa que aflora en els començaments d'una relació. Al costat d'un dels productors més actius del panorama Fastah Selectah (Kaydy Cain, Fyahbwoy, Leftside, Elilluminari, ...) aquesta jove basca resident a Madrid, torna a sorprendre'ns amb la seva profunda veu sobre un ritme amb influències afro carregat d'intimisme.

Per a qui no la conegui Kenna I és una cantant de música urbana que compta amb diversos senzills publicats, alguns tan celebrats com "Fuego por Caramelo" junto con Fyahbwoy (més de 1.4 M de visites), "Lovioh" o "Bam Bam", que demostren la seva capacitat per endinsar- amb gust en gèneres com el reggae, dancehall, afrobeat, r & b o soul.

El senzill ve acompanyat d'un elegant video musical que convida a la dansa. Inspirat en l'estètica colorista de Karol G o J Balvin, ha estat realitzat per Outerspace Producciones (El Jincho, Maka, Costa, Químico Ultramega…)

No hay comentarios:

Publicar un comentario