miércoles, 7 de abril de 2021

Caïm Riba presenta el nou treball discogràfic 'Llunes de Plutó'



Llunes de Plutó (RGB Suports 2021), ha estat concebut entre la gira de Nararai i el confinament. Quan va començar a compondre, el disc s'encaminava a tenir un caràcter intens, més roquer i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita d'una pandèmia global el van anar portant cap a un so més fresc i alegre on també es reforça el so més ric i electrònic que sempre l'ha acompanyat. 'A la ciutat' n'és una bona mostra.

El disc l'ha produït ell mateix al seu estudi, tot i que bona part també l'ha treballat a casa. Amb l'arribada de la pandèmia i el confinament va decidir portar material de l'estudi cap a casa, on va acabar de compondre i enregistrar la resta de cançons que componen aquest nou treball. 'Em sembla bé' va ser la darrera cançó que va compondre, i ha estat el primer avançament del disc. Tot un cant a acceptar les adversitats amb un somriure. 

El nou treball discogràfic compta amb la preciosa veu de la Nadia Foutina, que contrasta molt bé amb la seva, i qui també l'acompanya als directes fent cors i tocant l'ukelele. Pol Cruells, music amb qui ja fa temps que col·labora i comparteix escenaris, també forma part d'aquest nou projecte, completant així la formació dels directes.

Després de presentar els senzills 'Em Sembla bé', 'A Mitja Ombra', i 'A la ciutat'; Llunes de Plutó (RGB Suports) surt acompanyat del videoclip 'Un dia perfecte', on reivindica gaudir de les coses quotidianes i amb el que fa un homenatge a la gent gran, que potser és la que més ha patit aquesta situació inesperada.

L'any 2019 va haver de superar alguns moments complicats de salut, i com ens canta a 'Em sembla bé', mantenir sempre el bon temperament i la positivitat l'han ajudat a tirar endavant i a mantenir l'estabilitat emocional. Llunes de Plutó (RGB Suports 2021) és la mostra de fortalesa d'aquest art tan bonic que tenen els músics compositors d'emocionar a qui els escolta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario