viernes, 16 de abril de 2021

Carla Collado llança el seu nou EP: «Despierta»

La cantant Carla Collado de Cornellà de Llobregat publica el seu segon treball musical. Aquest EP es compon de cinc temes nascuts durant el confinament. «Despierta» surt a la venda aquest 19 de març i es podrà escoltar en totes les plataformes

Després de l'èxit assolit amb el seu primer àlbum (El Caos de mi Ciudad, 2019) la cantant Carla Collado llança el seu nou EP, "Despierta". Aquest treball el componen cinc temes nascuts d'un procés d'introspecció que l'artista ha viscut durant el confinament. El projecte està autoproduït per la mateixa cantautora de Cornellà de Llobregat i s'ha gravat entre l'emergent estudi Beat Street Records (mescla) i el prestigiós Medusa Estudio (màster), tots dos situats a Barcelona. "Despierta" va sortir a la venda el passat 19 de març i es podrà escoltar en totes les plataformes digitals. Cinc temes nascuts d'un procés d'introspecció.

La cantant del Baix Llobregat concep el seu nou EP com una transició entre la llum i la innocència del seu primer treball i la maduresa musical a la qual aspira arribar en el futur pròxim. "Despierta" és un treball més fosc que el primer, on l'artista s'atreveix a indagar entre els seus més profunds pensaments. Les cançons narren històries reals i altres que ho podrien haver estat. Com ja va passar en El Caos de mi Ciudad la crítica social té un paper molt destacat en les lletres d'aquest nou disc.

L'èxit de «El Caos»: més de 700.000 reproduccions Amb poc més de dos anys de vida, El Caos de mi Ciudad ja acumula més de 700.000 reproduccions en Spotify. Durant el seu llançament del disc va arribar a un pic de 20.000 reproduccions mensuals i s'ha mantingut amb unes 11.000 fins a l'actualitat. El Rumbo és la cançó més escoltada de la cantant de Cornellà amb més de 200.000 repeticions en la plataforma de streaming musical i amb 66.000 visites en YouTube. Malgrat la pandèmia, que va fer aturar la seva gira per la meitat, Carla Collado va passar per 33 ciutats diferents, arribant a debutar en escenaris de Bilbao, Vitòria, Alacant, València, Madrid, Valladolid i Andorra. Durant la seva primera aventura musical la van acompanyar artistes com Ferran Exceso, Paula S. Pietat i Miquel Cubero, que també van col·laborar en els temes del disc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario