domingo, 18 de abril de 2021

El cantautor de Sueca, Xavi Martí ens presenta el seu primer disc "Passaport a l'infinit"

Xavi Martí presenta «Passaport a l’infinit» (Autoeditat, 2021), el primer disc d’aquest cantautor valencià que va publica el passat 10 d’abril on podrem escoltar deu temes que ens condueixen per un repertori intimista i inspirador de música d’autor amb influencies de folk i pop-rock.

Entre les cançons trobem algunes totalment noves i gravades per a aquest àlbum ("Crea", "Desig", "Un passeig pel matí" i "La mar es vist de negre"). En la cançó «Desig» s’ha comptat amb la col·laboració especial de Maria Bueno cantant el tema en solitari.

El primer single, «Crea», del qual podrem veure un videoclip aviat, parla de com la creativitat ens ajuda a mantenir allò que ens fa humans, l’art i la passió, així com de la necessitat de trencar la rutina i de trobar la nostra essència com a persones, fugint més enllà de l’automatisme al qual ens sotmet el ritme de la nostra societat.

Xavi Martí, nascut a Sueca, ha format part de diversos grups com a cantant i guitarrista, també ha participant en diferents espectacles teatre-musicals. Actualment comença el seu projecte interpretant les seues pròpies cançons i gravant el seu primer disc durant la tardor i l’hivern del 2020. Totes les cançons de l'àlbum són en valencià, la seua llengua materna.

A causa de la pandèmia i els confinaments perimetrals part del disc ha estat gravat a distància (veus i guitarres acústiques) entre l’estudi de gravació i la pròpia casa del cantautor. El resultat del LP ha sigut produït, mesclat i masteritzat per Albert Palomar a Aviram Estudi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario