jueves, 20 de mayo de 2021

El raper gironí Doble publica "Mentiras" i anuncia nova mixtape amb Halley Records

Un any després del seu últim llançament discogràfic, Doble, un dels rapers amb més transcendència del país, publica el single “Mentiras”, una cançó introspectiva i vitalista produïda per la seva mà dreta Hug Sound, el productor especialista en sons que t’abracen. “A la vida hi ha poques coses que importen realment i solen ser les que més descuidem: la família i els amics”, afirma Doble. “Mentiras” és una cançó de hip hop soul amb so lo-fi que es construeix sobre uns acords de piano i un groove de baix que deixen l’espai perfecte perquè la lírica de Doble brilli amb llum pròpia.

“Mentiras” s’acompanya d’un film musical que conté tres metàfores: el gos com a exemple paradigmàtic del que realment importa a la vida – és un amic i és família-, l’avió estrellat que representa una època passada, i els marcs buits que enllacen amb els flashbacks i representen la “metralla” de l’avió sinistrat. Aquests records condueixen a Doble a l’interior de la seva memòria i completen el concepte líric de la cançó. J. Samaniego és el guionista i director d’aquest videoclip i també ho serà dels futurs vídeos de Doble.

L’artista de Girona anuncia també el seu fitxatge pel segell barceloní Halley Records amb qui publicarà la seva propera mixtape, aquest mateix any. Serà el tercer treball del raper, després de publicar Livin'the hug life (2019) i Comercial Shit (2020), dos discos que sumen milions de reproduccions a les plataformes digitals, i després de col·laboracions que ha fet amb artistes com Lupita’s Friends, Soukin i Carrion, integrant de Space Hammu.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario