miércoles, 16 de junio de 2021

Milk publica su debut: "Escape From Dead Planet"

Milk publica su debut: "Escape From Dead Planet"

Després de 3 anys de la seva formació, el grup barceloní publica avui per fi el seu primer i anticipat LP: "Escape From Dead Planet". Una carta de presentació del seu #Powergrunge, com defineix la banda el seu so que beu del rock / metall alternatiu dels anys 90 actualitzat als dies d'avui.

Líricament, sense ser conceptual, l'àlbum gira entorn de la decadència de la nostra civilització, usant la ironia per tractar problemàtiques com el canvi climàtic, les fake news o el futur incert que espera a les futures generacions.

La banda ha volgut publicar l'àlbum a través de Bandcamp i Soundcloud en primer lloc, com a protesta contra el sistema de remuneració les grans plataformes de streaming, a partir de demà l'àlbum es podrà escoltar en totes les plataformes

L'àlbum compta amb la peculiaritat d'haver estat editat en format revista de còmic. Una aposta original de la banda amb la qual pretenen aportar una alternativa als formats habituals de distribució musical.

Amb els seus inicis el 2018 amb l'Ep "Within yourself" a l'esquena i diversos canvis en la formació, la banda es troba ara presentant el seu primer LP "Escape from dead planet"acompanyats sempre d'una fina ironia i un so que es caracteritza per una intensitat i originalitat que fa temps que no es veia i gràcies a el qual estan fent realitat el seu eslògan: "Make Grunge great again" 

No hay comentarios:

Publicar un comentario