jueves, 15 de julio de 2021

Poire llançen un tetralogia de 3 volums cada un: "Under" es el primer

Poire és un grup de música que es va fundar el 2015 amb els germans Pere (Veu i guitarra) i Àlex Miralles (Baix) i Aleix Burges (bateria).

Al juny de 2015 van llançar el seu primer LP "Atlantis" i en 2018 el grup va fitxar David Montón perquè toqués el baix i van compondre el seu segon projecte "Polybius".

Durant el 2019 van decidir reprendre un projecte que havia quedat a l'ombra. "Atlantis" es va escriure com un guida de cinema i també hi havia la seva petita, "UNDER THIS BRIDGE OF CLOUDS". Poire en 2016 va començar a treballar en aquesta idea, però fins al 2019 no van decidir treure el primer EP, UNDER. Juntament amb Marc Durandeau en l'estudi "Va de veus" van intentar tornar a acostar-se a el so que els va impulsar el 2015 amb "Atlantis" i també van rodar un videoclip de la cançó "Cold Inside" on podíem veure per primera vegada la formació actual amb David al baix.

Aquesta tetralogia consta de 12 cançons, 3 per volum i ens narra la història del protagonista de "Atlantis". Ens mostra el perquè va decidir anar a la recerca d'aquesta ciutat utòpica. Els dos EP restants estaran gravats i mesclats per Raúl Perellón. Al febrer de 2022 hi haurà la culminació de l'àlbum amb l'últim EP "OF CLOUDS".

No hay comentarios:

Publicar un comentario