domingo, 12 de septiembre de 2021

Hakana Tanaka ens presenta el primer disc "Audio-Retrato"

‘Audio-Retrato’ és el primer treball professional de l'artista alacantina Hakuna Tanaka. Després d'anys d'activitat de la rapera sobre els escenaris, ha volgut bolcar en el mateix un autoretrat musical d'ella mateixa, el seu propi àudio retrat. On música i les rimes recullen la seva experiència vital.

Eclecticisme musical que mostra la seva realitat vital, envoltada d'influències diverses i allunyades d'una etiqueta senzilla; eclecticisme impossible d'ocultar només veient els estils dels que beuen els artistes col·laboradors, des del punk rock (Txus Dissidència o Pau Alkayata), el folk punk (Miquel d'Obrint Pas), el thrash (Blai de Ktulu o DCD), l'ska clàssic (Jau de Le Grand Miércoles), l'ska llatí (Alba de Tito Pontet) o l'indie rock (Jesús d'Alan Parrish), tots coordinats per un veterà productor de punk rock com Javier Abreu (Boikot, Disidencia, Dakidarría).

També els seus versos recullen l'essència de les lluites que l'han influït, amb un llenguatge que acosta el missatge del punk rock o el hardcore a l'hip hop.

Si vols identificar-la, vas a tenir un problema bastant seriós. Hakuna Tanaka és sinceritat extrema. Tal qual apareix en els vídeos és com viu el seu dia a dia. Amb la mateixa gent i el mateix estil, amb els mateixos gestos i les mateixes somriures. Reivindicar la realitat sense artificis és el seu principal lluita; la sinceritat, la seva arma més potent.

Aquest primer treball professional serveix com a invitació a gaudir-la en els seus explosius directes, on tota la seva explosiva energia troba sortida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario