martes, 28 de septiembre de 2021

Lucas González publica "Rojo" Un dinàmic àlbum de Jazz Fusió

"Rojo" és el debut de Lucas González, un dinàmic àlbum de jazz / fusió, que explora una varietat de textures en un estil evocador, conceptual i narratiu. Gravat al Regne Unit, Espanya i Argentina.

Aquesta obra pretén ser un recull de "portals sempre oberts" en forma d'històries. O dit de manera més pretensiosa: una "sèrie de situacions de textures es-movientes". Jo preferiria pensar que són simplement històries. Històries amb personatges les conductes i infiltracions van discorrent a través del temps en espais més o menys definits.

Els músics estem familiaritzats amb termes tècnics que bé podrien identificar-se com a escenaris, locaciones, situacions, desenvolupament ... termes com ara: Contrapunt, Orquestració, Dinàmiques, Hemiolia, Amalgama, i un llarg etcètera.

Algunes petites raons permeten al·legar que aquest àlbum podria pertànyer d'alguna manera al gènere "Clàssic", hi ha, però, elements coexistents, (l'ús i recurs de la Improvisació, la Instrumentació, les eleccions de textures, sons i formes), que bé podrien obrir la porta cap a una nova classificació: "Jazz".

Lucas González és un eclèctic arranjador i multi-instrumentalista professional. En els últims 15 anys ha estat abordant, a través del seu treball, una gran varietat de gèneres, incloent World Fusion, Ethno Jazz, Folklore Llatinoamericà, Flamenc, Bandes sonores, Smooth Jazz, Funk, Pop i Clàssic, a Espanya, Alemanya, EUA, Suïssa, Argentina, Irlanda i el Regne Unit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario