lunes, 13 de septiembre de 2021

Viki & The Wild ens presenta el disc "Libre"

 

VIKI AND THE WILD publica ‘Libre’, primer àlbum de el projecte de la vocalista Viki Lafuente. Una artista que uneix la força de l'rock i soul, amb tendències grunge i traçant melodies colpidores amb la seva poderosa veu, sense perdre gens de sensibilitat.

La banda està formada, a més, per Álex Comín (guitarra), Humberto Ríos (teclats), Jesús Martí (baix), Gigi Cano (bateria), Marta Heras i Sara Lapiedra (cors).

‘Libre’ es va començar a gravar en 2019 i, a continuació, va arribar la pandèmia. Amb un llançament truncat per al 2020, és ara, en 2021, quan a la fi arriba el llançament digital. Mentrestant, la banda ha continuat treballant en nous videoclips i preparen la seva presentació en directe, a la tardor d'aquest any, en diverses localitats de la península.

‘Libre’ parla de les passions humanes, de foscor i de llum, denuncia la violència, la solitud ... Però també lloa la diversió i la recerca interior de respostes.

El nom ‘Libre’ fa al·lusió a la forma i visió de vida de Viki. "Som lliures per caminar, per sentir, per crear, per lluitar, per a construir, per conrear, per expressar, per pensar, per somiar". Sempre rondant pels paisatges més perduts de Pirineu, apostant per ser el més autosuficient possible, recopila cançons de nova creació i cançons que porten anys acompanyant-la, ara reformades amb The Wild ... De fet, Viki and the Wild es pot traduir de dues formes: com "Viki i els salvatges" o com "Viki i el salvatge".

L'àlbum ha estat enregistrat als estudis Audio Feeling (Saragossa) i Càrrec Music (Madrid). L'enginyeria de so i producció musical han anat a càrrec Diego García i Javier López Rollán. La masterització ha estat realitzat per Pedro Viñuela, excepte 'Got to learn' i 'El meu Monstre', que es van barrejar a Los Angeles, a mans de Guillermo Marín, enginyer de so que ha treballat amb Bunbury, entre altres artistes, i masteritzat per Mike Couzzi.

Els cors del disc corren a càrrec de Javier Rollán i Sarah Gómez, comptant a més amb la col·laboració especial de Cristina Suey, violoncel·lista Ara Malikian, a la cançó 'El Libro'. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario