jueves, 21 de octubre de 2021

Alexandre Rexach narra amb ‘Pájaros suicidas’

El cantautor Alexandre Rexach mostra com sonarà el seu nou disc “Hace 5 años te dejé”, amb el senzill “Pájaros suicidas” (RGB Suports, 2021) és el primer capítol de la història de la seva greu addicció.

A través de les cançons, el músic i compositor va trobar la manera de narrar el seu procés, des que confessa la seva greu addicció, el pas per un centre terapèutic, les recaigudes i les bogeries del seu cap, fins a la seva actual condició com a persona preparada per a comptar i cantar tot el succeït, explicant com el seu cervell ha anat transformant-se durant els últims 5 anys. Donant nom així al seu nou disc “Hace 5 años te dejé” que es publicarà el 5 de novembre.

“Pájaros suicidas” (RGB Suports, 2021), el capítol d'aquesta història de superació, parla de la complexa mentalitat de l'addicte dependent que li porta a demanar perdó i a exigir que no li menteixin també amb l'excusa que està sent sincer. 

Està atrapat per dues persones que són la mateixa. Fins al punt en què s'ha acostumat a viure així malgrat saber que és una manera de vida inviable: “Día a día, lentamente, me hundiría un poco más. ¡Y qué más da! Si aprendí a vivir, ahogado, bajo el mar.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario