lunes, 18 de octubre de 2021

Els Visitants presenten el EP "Ambiofonies"

El grup de rock terrassenc Els Visitants ha publicat el passat 17 de setembre, l'EP Ambiofonies. Publicat a través del segell El Mamut Traçut, que es pot escoltar a Spotify i Youtube.

Ambiofonies es va gestar durant el confinament del 2020. És un treball autogravat i autoproduït pel mateix grup i està format per set cançons. La música i les lletres són de Lluís Paloma i els arrenjaments d'Els Visitants.

En aquest EP el grup mostra la vessant més elèctrica, després d'haver girat, just abans de la pandèmia, el repertori en format acústic.

Els Visitants parteixen de l'obra, molt personal, de Paloma per portar-la a un terreny entre el pop i el rock. Les cançons són relats que tenen moments i llocs molt concrets. Amsterdam és un passeig pels canals holandesos; Hindenburg narra el desastre del zepelí alemany; Hotel Renaissence és una oda al confinament i l'aïllament volgut; Boston Tea Party explica el Motí del te el 1773, guspira de la independència estatunidenca; George Harrison (We can't it out) parla de les tenses sessions de gravació del Get Back dels Beatles; Polskie Nagrania és una referència a La sopa de l';avi de Mario Satz, sobre una adolescent anorèxica. Per últim, Llàgrima viva és una història en què l'amor i la competència musical no sempre van lligades de la mà.

Un disc fresc, potent  i que us posarà els pèls de punta. Ecolteu-lo!!!

https://open.spotify.com/album/5YseO13yvzenyPj53zQTLK?si=-j4T3Zk6RmmHcAGHTAoBVg&dl_branch=1

No hay comentarios:

Publicar un comentario