jueves, 25 de noviembre de 2021

Band of Horses presenten "Things are great"

Després de més de cinc anys sense publicar material nou, Band of Horses anuncien el que serà el seu sisè àlbum d'estudi, 'Things Are Great', que es llançarà el 21 de gener de 2022 via BMG. L'àlbum suposa un retorn a el so dels seus primers treballs i a el cru ethos que es troba a la cor de Band of Horses. 

"Crutch", el primer senzill de presentació, ja està disponible a totes les plataformes com un primer cop d'ull al que els fans de la banda poden esperar d'aquest nou àlbum. Amb tota la simbologia iconogràfica que una litografia de Freeda Kahlo conté, la cançó es deixa conduir per la guitarra capturant a la perfecció el per què Band of Horses segueixen sent una de les bandes clau de la seva generació.

Ben Bridwell, membre fundador de la banda, comenta. "Crec que com moltes de les meves cançons," Crutch "comença amb una mica de la meva vida real. Òbviament," Crutch "fa referència a algunes de les coses de les que depenia. La meva relació per a un. Suposo que em va sortir" I'veu got a crush on you "i vaig pensar que és graciós com les relacions són també crosses (crutch). Sento que tothom ha passat per etapes en què res va bé però has d'aguantar i seguir endavant. Crec que aquest sentiment és el que et colpeja en aquesta cançó, encara que no coneguis els detalls. "

En aquesta ocasió, Bridwell va assumir més pes que mai en la producció, produint o co-produint totes les cançons de el nou àlbum. Va portar a anteriors col·laboradors com Jason Lytle de Grandaddy, Dave Friedmann o Dave Sardy, però no només antics col·laboradors van ajudar a Bridwell a aconseguir el so que va imaginar. Per primera vegada, va treballar amb l'enginyer Wolfgang "Wolfie" Zimmerman. Tots dos van tenir una connexió immediata, que es palpa al llarg del disc.

Emocionalment intenses, tant a nivell personal com en els seus elements, les cançons d'aquest nou àlbum van ser escrites abans que el món es tanqués i tots ens enfrontéssim a la nostra pròpia fragilitat i comencéssim a fer balanç de les nostres vides. Aquí trobem a un Bridwell més autobiogràfic que mai, registrant les nebuloses frustracions i les silencioses indignitats que produeixen els canvis en les relacions, i el que una persona fa perquè tornin al seu curs. I el que fas quan no pots aconseguir-ho.

Potser no hi hagi una altra banda que hagi estat capaç de canalitzar l'ansietat generacional del que vint anys d'aquells primers anys del mil·lenni i transformar-la en un art tan poderós i inclusiu. Band of Horses va crear una epopeia magníficament esquinçada, amb la veu de Ben Bridwell i la seva excèntrica enunciació flotant com un espectre sobre amplis paisatges sonors que semblaven el preludi d'un somni. Les cançons sempre oscil·len entre dos punts: la foscor i la llum, la força i la vulnerabilitat, l'apatia i la devoció, l'esperança i la desesperació, però l'esperança sempre anava una mica per davant.

El fundador de la banda, Bridwell, és un narrador entusiasta però també un observador implacable de les particularitats i capricis el cor humà i la peculiar bellesa de la disfunció. Posseeix l'alta sensibilitat d'una ànima hiperconsciente, sempre desperta i cautelosa amb els possibles sots, trampes o monstres sota el llit; desconfiant una mica de la felicitat i connexió humanes. Plenes de profunditat, veritat i a estones, consells casolans sobre com afrontar la vida, les cançons de Band of Horses s'han convertit en himnes, mantres i amulets per als seus fans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario