sábado, 11 de diciembre de 2021

Malena Fernández presenta "El volcán" la darrera cançó del EP "El temporal"

En la seva versió més colossal i èpica, Malena Fernández tanca amb El Volcán el triplet de singles que avancen el seu EP de debut, El Temporal.

Tant la cançó com l'EP en conjunt, en clau d'un pop-rock de guitarres poderoses, han servit d'expiació de la ràbia a la seva autora.

Buscant el paral·lelisme perfecte per il·lustrar el nou single del moment incòmode, tard o d'hora et rendeixes al que fa servir ella mateixa per donar-li títol. 'El Volcán' és exactament això: una erupció de guitarres ardents que destapa secretes confessions, tota la ràbia interna i el potencial expansiu acumulats per la seva autora, la madrilenya Malena Fernández. En la seva versió més colossal, el moment incòmode arrenca l'últim avenç del seu EP de debut amb una advertència clara embolicada en una contenció instrumental transparent i gairebé angelical: “Em convertiré en un volcà”. I no enganya. Perquè a meitat de cançó Malena trenca el motlle i deixa brollar tones de magma i èpica que sonen a la guitarra de Mitski a Your Best American Girl. Un enganxament de dignitat, d'aixecar el cap orgullós, del poder que atorga fer-se propietària i directora del seu propi enuig.

'El Volcán' no només és l'últim avenç d'El Temporal, l'EP amb què debuta el moment incòmode, també és el tall que el tanca. Cinc peces que amaguen marorejades d'un pop-rock sorollós amb què Malena ha expiat les tempestes emocionals; postulant-se, a més, com una de les noves joies amb què l'escena madrilenya està revitalitzant els gèneres guitarrers en els darrers anys. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario