lunes, 10 de enero de 2022

Conociendo Rusia ens presenta el tercer disc "La dirección"

Després del creixement exponencial, especialment a Argentina, Uruguai i Espanya, Conociendo Rusia es continua expandint i ens presenta el seu esperat tercer disc d'estudi, titulat "La Dirección"

Produït per Nico Cotton, aquest àlbum mostra la maduresa musical i lírica del seu líder, Mateo Sujatovich. Els arranjaments van a càrrec de Leo Sujatovich i Javier Malosetti, i va ser gravat el juny de 2021 a Estudis Romaphonic (Ciutat de Buenos Aires).

“Des del costat de la producció vam voler deixar les coses al natural i no sobreproduir. Que quan soni es noti el que es va viure en gravar. Té una gran vivesa el disc.

A l'essència de l'àlbum se sent molt la banda en viu i la seva full participació, a diferència de Cabildo i Juramento, se sent més a ells tocant junts.” compte el seu productor, Nico Cotton.

Un camí que hem viscut durant els últims mesos després de tocar a les portes d'Espanya de la mà del millor padrí possible al seu single "Mundo de Crital" al costat de Leiva, el mes de juliol on vam poder gaudir de la seva primera gira per Espanya acompanyant a Sidecars al Festival Río Babel i diferents teatres a Madrid, Barcelona o Sevilla.

A més dels tema al costat de LeivaConociendo Rusia va presentar avenços com el seu primer single de presentació "Tu Encanto" al costat de Fito Páez, la seva nominació als Grammy de 2020 i el seu senzill "A la vez" el passat mes desembre, "Se Me Hizo Tarde" o el recent "No Aguanto Más" on homenatja Los Rodríguez i que l'han convertit ja en el nou referent del rock llatinoamericà. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario