jueves, 30 de junio de 2022

La cantautora catalana Joana Serrat ha publicat "Hardcore From The Heart"

La cantautora catalana Joana Serrat ha publicat el passat divendres 11 de juny "Hardcore From The Heart", el cinquè treball de la seva carrera. A través de la discogràfica anglesa Loose, sota llicència exclusiva de Great Canyon Records.

"Hardcore From The Heart" ha estat produït pel guanyador d'un Grammy Ted Young (Kurt Vile, Sonic Youth, Alan Vega) i masteritzat per l'enginyera Heba Kadry (Slowdive, Beach House, Future Islands). En el disc participen músics que provenen d'altres bandes com Midlake i Mercury Rev, i músics que acompanyen a artistes com Rufus Wainwright, St. Vincent, Sharon Van Etten i John Grant, entre altres.

La prestigiosa revista Uncut qualifica l'imminent disc de la catalana amb un 9 sobre 10, l'inclou en la seva secció de "Revelacions" i entrega una cançó en el CD recopitatori que acompanya la revista. 

Guy Garvey, Guy Garvey, el cantant de la mítica banda Brit-Pop Elbow, s'ha referit al disc de Joana Serrat des del seu programa musical a la BBC així: "T'enamoraràs d'ella profundament. És simplement increïble". 

Mark Crozer, baixista de The Jesus & Mary Chain, va fer sonar una de les seves noves cançons el cap de setmana passat al seu programa setmana The Dream Stream, juntament amb noms tan destacats com Doves, Julia Jacklin, Chvrches i Mojave 3.


Propers concerts:  

04 JULIOL SONS DE NIT LLUCMAJOR, MALLORCA

15 JULIOL FESTIVAL ALTACÚSTIC ALTAFULLA

21 JULIOL SANT LLUÍS, MENORCA

22 JULIOL NITS AL CLAUSTRECASTELLÓ

31 JULIOL LOS CONCIERTOS DE LA VILLA SANTILLANA DEL MAR

No hay comentarios:

Publicar un comentario