lunes, 20 de junio de 2022

Saltors Rock Band ens presenta el disc "Midnight Runner"

Els germans Saltor són dos prestigiosos guitarristes catalans amb una llarga trajectòria com a intèrprets i productors. Duen més de 30 anys tocant la guitarra i més de dues dècades com a docents. Membres fundadors del grup La Porta dels Somnis amb 6 treballs publicats i més de 20.000 còpies venudes; han participat en gravacions de discos tan importants com el Disc de la Marató de TV3 (500.000 unitats venudes de les tres edicions), han produït una vintena de cd’s de diferents artistes.

Porten un bagatge com a músics de directe de més de 1.000 actuacions: algunes d’elles en indrets emblemàtics com El Palau de la Música, Palau d’Esports, Plaça de Catalunya o Arc del Triomf a Barcelona, Museo Nacional de Arte de Madrid, Parc de la Devesa de Girona, Teatro Kursaal de Donosti,…

Des del 2011 han treballat en format acústic amb només dues guitarres publicant Acústic a Aurha (Gorvijac Music, 2014) i Fingertips (Discmedi, 2017).

En aquest format, l'any 2016 són seleccionats per actuar al prestigiós festival internacional de música al carrer Musiquem Lleida entre més de 100 propostes d’arreu de gran qualitat. Al finalitzar totes les actuacions reben la Menció especial com a millor concert de tot el festival i des del 2019 formen part del cartell del Mediterranean Guitar Festival amb actuacions en diferents poblacions de la geografia catalana.

Actualment s'han ajuntat amb Pol Barbé (baix) i Norman Cilento (bateria) per tirar endavant la SALTORS ROCK BAND amb un repertori de guitarra elèctrica instrumental on es nodreixen de les influències de guitarristes com Mark Knopfler, Gary Moore, Joe Satriani, Steve Vai o Yngwie Malmsteen entre d'altres.

Presenten MIDNIGHT RUNNER (Discmedi, 2022), un nou treball molt contundent on els quatre músics mostren virtuosisme, elegància i musicalitat, amb una acurada producció i amb una sonoritat que recorda a les grans bandes de rock internacionals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario