jueves, 11 de agosto de 2022

La banda hispano-suiza Cardiaz i Drew York presenten EP "La família never dies"

La banda internacional Hispano-Suiza CARDIAC torna a la càrrega amb un EP molt especial en què col·laboren Dr€w ¥ork, cantant de la banda Stray From the Path i Ra Diaz de Suicidal Tendencies. Aquest EP, titulat “La Família Never Dies”, és un disc carregat de metall i hardcore on s'entrellacen tints de la vella i de la nova escola amb lletres elaborades en anglès i en castellà. Un disc produït per Thomas Betrisay (Samael) i masteritzat per Jens Bogren (Sepultura, Devin Townsend, Kreator). Un disc original i sorprenent que no us podeu perdre.

Aquest EP es compon de 4 tracks dividits en:

"Back From The Dead", un tema que tracta d'una cançó sobre la vida de l'artista, entre bastidors i del recorregut molt sovint desconegut pel públic. El sacrifici i la fe dins del procés creatiu, dins una societat superficial on tot allò que és real passa sempre a un segon pla. No es tracta de ser el número u de vendes o el més maco a Instagram, es tracta de ser un mateix, és igual ser un artista desconegut, l'important és que el somni et mantingui viu. Viure la vida amb il·lusió i protegir allò que estimes, allò que tingui sentit per a tu i allò que et de la vida.

"Tresspass at Night", l'enfocament del qual és força cinematogràfic. La idea és convidar l'oient a posar-se a la pell d'un boxejador. Com si la vida fos un combat a mort en un ring de boxa amb els ulls embenats. Es tracta de creuar la foscor de la nit a les nostres vides, ja que sempre cal lluitar a la recerca de llum i esperança. El tema il·lustra un combat físic ferotge però també psicològic, on la força mental, l'actitud i l'afany són determinants. La lletra i la música es combinen per desenvolupar la idea de l'esperit de superació, deixant clar que ens deixarem la pell, que no hi ha temps per perdre i que no hem de baixar la guàrdia.

"La família" és un tema dedicat a la nostra gent, als nostres amics, a l'escena que ens ha donat tant. Un homenatge a la nostra cultura, a la unitat dins de l'escena i als valors que constitueixen l'essència del missatge positiu. Creixem junts, guanyem junts, marxem de festa junts, en definitiva, compartim uns codis on es respecta moltíssim les bandes que estaven abans que nosaltres i que ens van donar les ganes de pujar a un escenari. Sense el seu exemple no hi hauria res. És un reconeixement cap als veterans i una salutació de benvinguda a qui acaben d'arribar, hi ha lloc per a tothom. Ens alegrem als que els vagi bé, per a tots sempre PMA i si es pot fer un cable als que ho necessiten doncs ací estem. Si estem on estem és gràcies a la gent que ens recolza, i això mai no s'ha d'oblidar, cal estar sempre agraït a la nostra gent ia la nostra crew. Siguem de Nova York, de Ginebra o de Madrid, això és igual, es tracta d'un missatge universal. Cal reconèixer i valorar allò que tenim i saber d'on ve la nostra cultura. La família és el que uneix abans, durant i després.

"Die Hard Cabrones" és una cançó més personal, on la narració ens porta als llocs més foscos de l'existència, però ens recorda que al final cadascú fa les seves armes amb el que té. Sobrepassar les addiccions, aixecar-se a cada caiguda, superar els traumes de la vida i traduir-los en energia positiva i coses concretes, amb petites victòries quotidianes. De vegades no volem escoltar-nos a nosaltres mateixos, no volem acceptar les nostres dificultats o defectes i quan la vida et posa a prova has de fer un pas endavant. Escoltar la veu de la teva consciència per sobrepassar els teus moments de decadència. A ningú no li hauria d'importar més la teva vida que no pas a tu, perquè la vida comença amb tu. Si et rendeixes, significa que la teva vida ja no et fa res, per això la cançó ens recorda que és molt important escoltar la veu interior que portem per mai deixar de creure en un mateix i en la gent que s'estima. Si creus en tu, et faràs més fort, i amb tu els altres també. El món et necessita sempre. Es tracta de guanyar les batalles personals i d'elevar-te com a persona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario