sábado, 13 de agosto de 2022

Tanxugueiras ens presenten nou disc "Diluvio" i conquisten NY

Tanxugueiras conquisten Times Square de Nova York demostrant que "non hai fronteiras"

A una setmana de la sortida del nou àlbum són protagonistes i ambaixadores d'EQUAL a Nova York

A una setmana escassa de la publicació de l'esperat nou àlbum de les pandereteiras: 'Diluvio' ( 29 de juliol), Tanxugueiras conquisten Nova York en ple Times Square.

Les gallegues demostren una vegada més que "non hai fronteiras" i són les ambaixadores i protagonistes del mes d'EQUAL, apareixent als lluminosos de Times Square de Nova York, una de les places més conegudes i emblemàtiques del món.

Tanxugueiras continuen una imparable gira que els portarà per més de 80 ciutats presentant el seu nou àlbum 'Diluvio', que es va publicar el passat 29 de juliol i que ja es pot reservar des de La Casa del Disco, i del que porten una mica més d'un any presentant-nos les seves cançons com "Midas", "Figa", "Averno" (col·laboració amb Rayden), "Pano Corado", "Desídia", la recent "Seghadoras" o "Terra", tema amb què es van alçar com les favorites del públic al Benidorm Fest.

Sabela Maneiro, Aida Tarrío i Olaia Maneiro són Tanxugueiras, tres cantareiras per a una nova dècada, capaços de reinterpretar els sons d'una tradició mil·lenària fusionant-la amb ritmes urbans, més propers al trap oa l'electrònica. La seva energia, la seva contundència i el seu virtuosisme vocal són els màxims exponents del seu innovador estil, conegut com a trad.

El trio recull el llegat de les pandeireteiras, les dones que van treballar per mantenir viva la música tradicional gallega, per revisionar-ho i llançar-ho de nou al món en una explosió de modernitat, comptant amb un estil èpic i una força ancestral que ja les ha fet triomfar en escenaris de diversos països. Les avalen èxits com "Midas", "Figa", "Averno" (col·laboració amb Rayden), "Pano Corado", "Desídia" o "Terra", tema amb què es van alçar com les favorites del públic al Benidorm Fest. Aquests singles formaran part del seu nou disc, que veurà la llum el 29 de juliol i que el grup està presentant, amb un potent directe, a la Xira Midas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario