martes, 20 de septiembre de 2022

Carles Gimeno (Grauwi) + Marta Cascales ens presenten el doble single "Anxiety / Contradictions"


Great Canyon Records es complau en publicar el primer single de Grauwi + Marta Cascales.

"Anxiety / Contradictions" és el títol d'aquesta publicació digital que inclou dues cançons, i que serveix com a avanç del Mini-Àlbum que veurà la llum en els pròxims mesos.

Grauwi + Marta Cascales és el projecte conjunt de les barcelonines Carla Gimeno -cantant del grup indie-pop The Crab Apples- i Marta Cascales Alimbau, pianista que ha publicat els seus discos en la discogràfica novaiorquesa Sonder House.

La seva proposta de pop intimista altament emocional dibuixa un vèrtex d'unió entre dos estils aparentment molt diferents: l'indie i la neo-clàssica, sense fugir d'afegir altres recursos com a elements de l'electrònica i instruments de corda, la qual cosa els acosta a altres propostes d'artistes contemporanis com James Blake, The Japanese House, Agnes Obel o Perfume Genius.

Dani Ferrer (Love Of Lesbian, Marc Parrot, Zahara) s'ha encarregat de la producció del tema "Contradictions", i Grauwi + Marta Cascales -amb la col·laboració de Panxii Badii (Enric Montesfusco)- han fet el mateix amb la portentosa "Anxiety".

Grauwi + Marta Cascales és el projecte conjunt de les barcelonines Carla Gimeno (veu) i Marta Cascales Alimbau (piano). La seva proposta de pop intimista dibuixa un vèrtex d'unió entre dos estils aparentment molt diferents. En ell conflueixen música i lletra, delicadesa i cruesa, piano i veu.

La cantautora Carla Gimeno (Grauwi) compta amb una llarga trajectòria a sobre sels escenaris com a cantant de la banda indie-pop The Crab Apples, amb les quals ha actuat al Primavera Sound i al VIDA Festival. La pianista i compositora Marta Cascales s'ha fet un nom dins de l'escena nacional i internacional del modern classical actuant a festivals com el Piano City Milà Festival i el Kosmokonzerte de Berlin.

Com a avanç del Mini-Àlbum que publicaran en els pròxims mesos, Grauwi + Marta Cascales estrenen ara un meravellós doble single digital al qual dona títol les dues cançons que ho componen "Anxiety / Contradictions".

A la vista d'aquestes primeres composicions, la seva és sens dubte una proposta poètica, sensible, minuciosa, intensa i pròxima en la qual totes dues artistes surten de les seves zones de confort per a buscar estructures no convencionals i donar al piano un protagonisme i una veu pròpia que no sol ser habitual en els registres pop a l'ús.

Sobre "Anxiety", el primer tall del single, el grup confessa que "parla dels moments d'impotència en els quals t'agradaria moure't, fer alguna cosa, prendre la iniciativa... però estàs immobilitzada per la por. Versa entorn del fet que, malgrat la incomoditat que això ocasiona en alguns moments, és preferible quedar-se dins la zona de confort per tractar-se, en definitiva, d'un lloc conegut".

Per la seva banda, la poderosa i melancòlica "Contradictions" narra com "la protagonista tracta de mirar cap endavant per a deixar enrere un passat dolorós, una relació tòxica, però al mateix temps és incapaç d'oblidar els bons moments viscuts, de deixar-los anar del tot. Contradictions és en si una cançó d'esperança, per a sanar ferides, obrir-se a noves oportunitats, a cuidar-se a una mateixa. Ser conscient de la nostra fortalesa sense obviar vulnerabilitat".

No hay comentarios:

Publicar un comentario