sábado, 24 de septiembre de 2022

Fortuu i Hatty debuten amb el senzill "Si vols de mi"


La recent onada de trap en català, un corrent de músics amb intencions clares que representen un cop d'aire fresc a la nostra cultura i que en els darrers anys ha proliferat en el panorama musical de Catalunya, ha permès a artistes emergents poder expressar el seu talent submergit, com és el cas de Fortuu i Hatty, dos nois de 20 i 19 anys respectivament que des de ben petits sempre han tingut clar que es volien dedicar al món de la música.

Les seves referències musicals van molt orientades al Trap, Reggaeton, Rap i al Dance Hall, amb una influència d'artistes catalans com 31FAM o Flashy Ice Cream i d'altres com Duki, Lil Tjay, Myke Towers, Saiko i Quevedo.

"Si vols de mi", és un romanç idíl·lic, un amor a primera vista d'una jove que els ha robat el cor mentre estaven de festa. La història no acaba amb un casament, però la intensitat dels batecs dels cors de Fortuu i Hatty es fan més que evidents en cadascuna de les frases de la cançó: "I vull que estiguem junts. Que em diguis que vols de mi. De tu ho vull tot i punt. Que formem junts el camí".


No hay comentarios:

Publicar un comentario