jueves, 24 de noviembre de 2022

Pepino Pascual presenta el disc "TU"

Pepino Pascual presenta el disc "TU" i parla del treball:

"TU" és el meu primer disc, que no el primer disc, que en deuen ser vuitanta, cent o dos-cents, després de quaranta-quatre anys bufant perquè ballin, reposin, nedin o meditin les energies musicals.

Acostumat a compondre per a titellaires, pallassos, dansa, teatre i d'altres gèneres humans, no sem va encendre la necessitat d'explicar les meves històries fins fa deu, onze o dotze anys que vaig començar a compondre i produir les meves pròpies músiques. El que ha passat és que han anat venint feines i feinades que m'han anat avançant per la dreta i tenint-me ben ocupat. Totes ben interessants i meravelloses... Ara, però, has arribat TU!


Pepino Pacual (Pep Pascual), 1960, La Palma de Cervelló

Comença a tocar de manera autodidacta. Més endavant estudia clarinet, saxo, tenora i flabiol als Conservatoris de Barcelona i Madrid, a l'Aula de Música Moderna i Jazz, al Taller de Músics i també amb en J.J. Blay i Jorge Sarraute.

Com a intèrpret ha tocat i gravat a diferents formacions i tipus de música: orquestres simfòniques, grups de cambra, contemporània, rock, jazz, pop, fusió, salsa, ball, sardanes i altres folklores. També ha enregistrat per a cinema, teatre, televisió, ràdio, publicitat i dansa entre d'altres. D'uns anys ençà el podem veure amb el seu propi espectacle - Solo: "Souvenir Orquestra"

Pepino Pascual ha treballat amb la Vella Dixieland, Orquestra La Singular, Moises Moises, Pascal Comelade & Bel Canto, Cobla Sant Jordi, Orquestra Plateria, Moncho, Big Band Taller & Tete Montoliu, BJO, Sisa, Lluís Llach, Marina Rossell, Ramon Muntaner, Tomeu Penya, Paco Ibañez, Pau Riba, Los Rebeldes, Gatos Locos, Els Pets, Sopa de Cabra, Dusminguet, Tandoori Lenoir, La Troba Kung Fú, Ai ai ai, Comediants, La Fura dels Baus, La Cubana, entre molts d'altres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario