jueves, 16 de febrero de 2023

Qui s'amaga darrera de 30s40s50s?

 

Molts i moltes ja han llegit el nom 30s40s50s a diversos mitjans i a xarxes socials… Però qui s’amaga darrere d’aquest “supergrup”?

30s40s50s neix sense pensar-ho ni planejar-ho massa. I neix com a alliberació musical, sense expectatives i sense pensar en què s’espera del projecte.

Tres amics que es troben a diferents etapes de les seves vides als que els uneix un objectiu: crear música pel simple fet de crear-ne. Composar, gravar, jugar i explorar sons sense pensar ni en qui els escoltarà després ni en com ho faran, sense saber ni tan sols si algun dia el resultat de dotze dies de procés creatiu veurà la llum.

D’aquests 12 dies d’experimentació surten 12 cançons que provoquen l’inexorable naixement de 30s40s50s. S’inspiren en els anys 90 i això els porta a barrejar guitarres elèctriques i distorció amb sintes i programacions actuals. Un so fresc que ens endinsa en un viatge que va des de Nirvana a Bowie passant per Garbage, Paramore o Radiohead.

El grup encara no existeix, però ja tenen més d’un milió de seguidors a les xarxes socials, ha rebut més de quaranta premis, els escolten dos milions de persones a les diferents plataformes, tenen més de 150 discos, han compost més de mil cançons, han fet més de dos mil concerts i han venut gairebé dos milions i mig de discos.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario