martes, 7 de marzo de 2023

Montblanc Fest portarà Doctor Prats, Lildami, Scorpio i Anneces el 8 de juliol

 


Doctor Prats, Lildami, Scorpio i Annexes són els caps de cartell de Montblanc Fest, el festival de música en català que impulsa l’Ajuntament de Montblanc amb la iniciativa i la coordinació d’Abril Producciones. Una proposta que té com a objectiu “esdevenir un punt de referència tot just a l’arrencar l’estiu, adreçat al públic de casa: als joves que viuen apassionats per la música en català” com apunta Sergio Solis, d’Abril Producciones.

“Quan va marxar l’Acampada Jove sabíem que hauríem de crear un festival adreçat als joves. Era el nostre deure crear un producte que fos inclusiu, que vetllés per promoure l’ús de la nostra llengua: el català i que posés l’accent en les nostres singularitats musicals. Crec que el Montblanc Fest és el primer pas que dóna resposta a tots aquests objectius” apunta el regidor de Festes de l’Ajuntament de Montblanc, Santi Porta.

El Montblanc Fest tindrà lloc durant una única jornada, el 8 de juliol, a partir de les vuit del vespre. La seva primera edició compta amb un gran cartell musical: Doctor Prats, que s’ha fet un lloc destacat en el calendari més festiu del país després de treure al mercat quatre discs carregats d’èxits; Lildami, l’autèntic líder de la música urbana catalana que hi presentarà les cançons del seu nou disc, igual que l’ Scorpio, una de les joves que va triomfar a Eufòria i el grup emergent montblanquí Annexes, per acabar amb una sessió de música punxada.

Les entrades del Montblanc Fest ja s’han posat a la venda a un preu de 5€ al web www.montblancfest.com. També es poden obtenir amb el Bo Cultural.

No hay comentarios:

Publicar un comentario