sábado, 22 de abril de 2023

"D'una altra manera" és el nou disc de Mariona Escoda

"D'una altra manera" és el nou disc de Mariona Escoda. Un treball discogràfic amb aires de pop, cançó d'autor i, fins i tot, rock, en què l'artista busca reivindicar-se. Deu cançons amb lletres personals on es vol mostrar tal com és, sense barreres i sense cap frontera.

La seva participació i el fet de guanyar la primera edició del talent show televisiu Eufòria ha fet que la seva música arribi a molta gent, que estigui enmig del focus mediàtic i sense, voler-ho, això ha propiciat que el públic s'hagi fet una idea de com és. És per això que, amb aquest disc, pretén fer un pas endavant i explicar qui és realment Mariona Escoda, mostrant la seva cara més amable i alegre però també els seus fantasmes i les seves pors.

Amb un so fresc, actual i esquinçador, "D'una altra manera" no deixarà indiferent a ningú i sorprendrà tant fans com nous públics. Un disc molt complet que ha creat juntament amb grans noms a la producció com Roger Rodés, Àlex Pérez (productor de Miki Núñez, Maria José Llergo, Lildami o Samantha), i Alícia Rey; i en algunes composicions junt amb  Manu Guix, Adrià Salas o Àlex Pérez.

A més, compta amb un bonus track que la Mariona vol regalar al seu públic: "Ara que ets aquí" gravada en directe i sense retocs. A la primera i al natural, com és la jove artista de Valls.

No hay comentarios:

Publicar un comentario