domingo, 2 de abril de 2023

Moguda Rock Terrassa 80's durant aquesta primavera

 


L'altre dia a #Terrassa es la presenta Moguda Rock Terrassa 80's que serà una activitat multidisciplinaria que recordarà els grups de La Moguda Rock Terrassa dels 80's.
Pel que fa a exposicions del 19 de març al 16 abril Exposició "Moguda Rock Terrassa 80's" al Museu Tèxtil de Terrassa., del 21 abril al 29 maig  hi haurà exposició "Fotomatona" al Bar Amics de les Arts de Terrassa; del 6 maig al 3 juny exposició de "Fan de fanzines" a la Llibreria Cinta de Terrassa i del 2 de juny al 30 juny exposició "...i tu què pintes?" al Arxiu Tobella de Terrassa.
El proper 29 d'abril a partir 17'20h hi haurà l'inaguració de la Placa Homentatge als grups de la Moguda Rock dels 80's a la Plaça Vella al antic "Meson del los Arcos". 
A partir de les 18h fins 23h a la Plaça Vella hi hauran concerts on tornarem a veure actuar a Chapando Garitos, Kanshats, Jinetes del Tiempo, Hernández y Fernández, La Non Refresed Band, Forajidos, Arrastrados, Esquizofernia, Isa Kaissa i ADN.
El dia 30 d'abril de 19 a 22h a la Jazz Cava de Terrassa actuarán La Lìnea, Las Mosca, Factoria Multikolor...
A part de tot això hi haurà coloquis del: Fenòmen fanzines anys 80's, Història i anècdota intercanvis musicals a Londres anys 80's, Rock drogues i tribus urbanes a Terrassa dels anys 80's, Código Neuròtico: concerts, anècdotes; punk rock dels 80.
El acte esta organitzat per Entitat Moguda Rock dels 80's i Ajuntament de Terrassa.


Foto: Xavi Martí LMALF

No hay comentarios:

Publicar un comentario