miércoles, 12 de abril de 2023

The Son of Wood publica el seu nou disc 'Asfalto y Cereal'

The Son of Wood presenta el seu esperat segon treball d'estudi, 'Asfalto y Cereal' , de la mà de Calaverita Records. Arrels, Els nostres Camps i Homenaye han estat els singles que han precedit aquest ambiciós treball, on el grup salmantí posa la comunitat i la contraposició entre el món rural i l'urbà al centre.

'Asfalto y Cereal' parla d'una dualitat entre concepte i trobada alhora. Dues realitats antagòniques plantejades des de tres punts de vista: nostàlgia, crítica i ambició.

En aquest àlbum observem una vida rural buida, òrfena d'habitants, però amb records i experiències que defineixen els integrants de la banda. De manera simultània tenim una vida urbana superpoblada i despersonalitzada que els aïlla de la munió i que alhora és l'escenari de lluita diari.

Tant el món rural com l'urbà convergeixen per recuperar un sentit comú: la comunitat. D'una banda, la instrumentalització de les persones, el treball convertint-se en sinònim de vida i les relacions socials flaquejant. En contraposició, els moviments veïnals, el suport mutu. En altres paraules, l'olor de lluita des del camp fins al barri per recuperar cada centímetre de la nostra terra i cada minut de la nostra gent.

'Asfalto y Cereal' ha estat gravat durant el mes de juliol a Red Beard Studio (Alcalá de Henares), sota la producció d'Héctor Trujillo i de la pròpia banda.

Totes les cançons de l'àlbum que no han estat singles estan acompanyats d'uns visuals espectaculars realitzats per Synimproject.

No hay comentarios:

Publicar un comentario