miércoles, 12 de abril de 2023

Companyia Elèctrica Dharma presenta "Cançons arraconades"


Companyia Elèctrica Dharma presenta "Cançons arraconades". Amb aquest llarga durada la banda fa un petit homenatge a totes les cançons que han estat guardades durant aquests darrers 50 anys.

"Cançons Arraconades" (RGB Suports, 2023), és una selecció de gravacions originals inèdites, d'estudi o de directe del grup, que van des dels anys 70 fins a l'actualitat, i també gravacions originals de l'Esteve que en el seu moment tampoc van veure la llum. Un recull on trobareu gravacions sorprenents i amb un gran valor històric i sentimental.

Aquest disc és un petit homenatge a totes les cançons que han estat guardades durant aquests darrers 50 anys. Tot i que, en el seu moment van ser enregistrades, per diferents circumstàncies no van trobar el seu lloc per a ser editades en algun dels de 25 discos que conformen la seva discografia.

El disc també s'emmarca dins de les diferents accions i actes, que s'estan duent a terme en aquest any del 50è aniversari.

Com un llibre i un còmic infantil i juvenil de la història del grup, un documental o la inauguració d'una plaça al barri de Sants per la memòria de l'Esteve i el Josep, i finalment el concert de celebració dels 50 anys del grup al Palau Sant Jordi de Barcelona el 22 d'abril, amb molts convidats i on la cultura popular tindrà un paper destacat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario