martes, 2 de mayo de 2023

Els zamorans Cruce de Caminos ens presenten el disc "Cartas sobre la mesa"

La banda Cruce De Caminos publica el disc de “Cartas Sobre La Mesa”, àlbum de presentació del quintet de rock-indie de Toro, Zamora. Aquest disc presentació consta de 10 temes que juguen entre el rock i l'indie, dins dels quals està inclosa una versió de “Las Calles Están Ardiendo”, pertanyent a la mítica banda M-Clan.

Gravat per Edu Jerez als estudis Minus Zero i remesclat i Masteritzat per Manuel Ramil (Adventus, Avalanch, Delalma) als estudis Tercera Planta d'Ares, La Corunya. De la mateixa manera, la banda realitza el llançament a través de la discogràfica Maldito Digital.

Una banda de rock sense etiquetes, pur, desenfadat i sense més pretensió de mostrar l'ànima i la passió musical de 5 músics amb una llarga trajectòria amb més de 20 anys d'experiència. Sergio Domínguez Baena (guitarrista), José Ángel Jiménez Gutiérrez (baix), Alberto Hernández Valderas (bateria), José Luis Rodríguez Villar (guitarra rítmica) i Noé Velázquez Izquierdo (veu) són els integrants d'aquesta prometedora banda, ells són Cruce De Caminos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario