martes, 2 de mayo de 2023

Klandestina Club presenta el seu segon disc, "El Mecanismo Universal"

Klandestina Club presenta el seu segon àlbum d'estudi, "El Mecanismo Universal". Una col·lecció de cançons molt diferents entre elles, però amb un rerefons unidireccional cap a un únic concepte: el poder del cor com màquina de complex funcionament.

Partint del rock contemporani com a base, la banda valenciana navega entre diversos estils com el pop, el reggae, el punk o el hard rock, donant-li a cada cançó una intenció emocional. De manera explícita, es podran entendre emocions i sentiments com l'amor, l'optimisme, el valor, la compassió, l'alegria, l'esperança, el despit o la ràbia.

Klandestina Club, en aquesta ocasió, gaudeix d'executar una música que defineix i estableix la banda al so que buscaven. Els membres de la banda posen tot de si mateixos per aconseguir aquest so, que no volen descriure de cap de les maneres. L'art de tapa es basa en el concepte mateix de l'àlbum. Obra de l'artista Moisés Cerezo, mostra un món funcionant a través d'un cor mecànic, presumiblement creat per la pròpia Humanitat. És un món on és de sobres conegut, que les emocions manen, i que deuen dirigir tot el que passa. És un concepte fantàstic, d´un món ideal on tots poguéssim ser prou lliures per no tenir por de mostrar les nostres emocions.

En un món com el que planteja Klandestina Club, no existirien la major part injustícies socials. Un somni fet àlbum de rock, amb un so clar, directe al mecanisme de cadascun de nosaltres, que ens farà reflexionar sobre algunes coses que deixem passar i que no són tan òbvies. Ha arribat doncs, el moment de conèixer quin és el mecanisme que tots compartim, el Mecanisme Universal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario