sábado, 3 de junio de 2023

Paula Barranco (veu) i Jan Domènech (piano) s'uneixen en aquest primer àlbum a duo, "When Love Is Around"

Paula Barranco & Jan Domènech presenten el senzill "Fools rush in", que forma part del seu primer àlbum “When love is around”.

La veu suau de Paula Barranco i el piano dolç i evocador de Jan Domènech, ens porten a un món on els sentiments són el centre de tot. Aquesta cançó, escrita per Rube Bloom i Johnny Mercer, apel·la a la impulsivitat i la temeritat de l'amor, parla de la complexitat i la dualitat d'aquest, i ens convida a reflexionar sobre les nostres pròpies experiències amoroses.

Aquest és un dels diversos estats de l'amor que Barranco i Domènech inclouen en el seu proper disc, un viatge emocionant a través de l'amor i la música.

Paula Barranco (Cardedeu, 1995)

Graduada en l’especialitat d’interpretació de cant jazz i música moderna al Conservatori del Liceu (2021), ha estudiat amb grans referents del jazz com Carme Canela, Celeste Alías i Juliane Heinemann. Forma part del BLAM Collective (2021) dirigit per Michael League (líder i baixista de Snarky Puppy).

Ha gravat en 8 discs entre els quals destaca el seu EP "Out Loud" (2021). Actualment, dirigeix el seu propi quartet de jazz i codirigeix el duo amb Jan Domènech (veu i piano) i el duo amb Sergio Jaubert (veu i guitarra). Arranja i dirigeix la seva pròpia Big Band, amb repertori dedicat a Billie Holiday estrenat al 50è Festival Nits amb Jazz a Cardedeu (2021).


Jan Domènech (Barcelona, 1996)

Graduat en l’especialitat d’interpretació de piano jazz i música moderna al Conservatori del Liceu (2020). Actualment, cursa un màster al Royal Conservatory The Hague (Holanda), durant el qual s’ha traslladat a la USC Thornton School of Music de Los Angeles (EUA) per seguir formant-se. Al llarg dels seus estudis l’han tutoritzat importantíssims pianistes nacionals i internacionals com Alan Pascua, Albert Bover, Marco Mezquida, Rob van Bavel, Ignasi Terraza, Wolfert Brederode i Jozef Dumoulin; i ha rebut diverses beques de la Sociedad de Artistas, Intérpretes o Ejecutantes (AIE).

Ha format part de la Sant Andreu Jazz Band, la Màgia de la Veu, Rik Mol’s Aspire Band, George Povey Ensemble, Íñigo Peña Quintet, Big Ensemble del Conservatori del Liceu. Ha enregistrat més de 15 àlbums, inclòs el seu disc de presentació de la mà de Joan Chamorro, "Joan Chamorro presenta Jan Domènech" (2020) i el seu primer disc liderant el seu projecte amb composicions pròpies "The Magical Forest Tour" (2022). Ha compartit escenaris arreu del món amb intèrprets de jazz com Scott Robinson, Dick Oatts, Scott Hamilton, Joel Frahm, Luigi Grasso, Perico Sambeat, Chris Cheek, Yo-Yo Ma i Joe Magnarelli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario