lunes, 1 de mayo de 2023

Rash ens presenta disc "Rabia positiva"

Parlar de RASH és parlar del cantautor possiblement més eclèctic i popularment enèrgic dins l'escena musical al circuit de sales a Espanya.

El madrileny s'ha guanyat a pols el lloc on està, després d'haver tocat des dels garets més petits i penjar el cartell de “no hi ha entrades” fins tancar les Festes de La Paloma, sent un dels primers de la seva generació a signar amb una multinacional (Sony Music), col·laborant i cantant amb Bebe, Amparanoia, Macaco, La Pulqueria, Els Delinqüents, Lichis (La Cabra Mecànica) , Juanlu (Ulls de Bruixot, Calima) per nomenar només alguns de l'extensa llista de col·laboracions en tota la seva trajectòria.

Estil canalla, gamberro, mestís i de carrer, la base dels seus arranjaments són guitarres espanyoles, barrejades amb ritmes, i cordes de violoncel i violí, força, energia i molta ràbia positiva.

Aquest 2023 presenta un nou treball, Ràbia Positiva, on ha volgut desprendre's dels tòpics instrumentals que abasten els discos actuals de la cançó d'autor composant un disc de cor elevat. Ha comptat amb la calor i les col·laboracions d'amics seus des de fa anys com Conchita, Luis Ramiro o el poeta Antonio Carreño. A més d'una altra sorpresa que sortirà en només algunes setmanes.

Aquest nou àlbum amb 10 temes reflecteix les seves emocions, sentiments i un ressorgiment de si mateix, reflexionant sobre tot allò viscut aquests anys després que el seu cor es va ficar en boxes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario