martes, 30 de mayo de 2023

Tete Novoa ens presenta "Historias que cantar"

Ha passat molt de temps des que TETE NOVOA, vocalista de SARATOGA, col·laborador actualment de MÄGO D'OZ i cantant principal del bloc de rock al macro espectacle WAH Show, llancés el seu primer treball en solitari.

TETE NOVOA ha tornat amb una nou disc molt personal on el músic explora tots els racons i sons del rock, component amb total llibertat.

L'artista ha triat aquest moment, en concret, per llançar el seu nou disc perquè sent que ja té una cosa molt especial que ensenyar els seus seguidors: vivències, aventures i sentiments a cor obert.

TETE NOVOA a totes aquestes històries tan íntimes, els ha donat forma de cançó amb una barreja de sons clàssics i moderns dins de l'espectre del rock i en què es mostra la versatilitat i potència de TETE NOVOA com a vocalista.

Aquest treball ha estat dirigit a la producció per Juan Guevara (Raphael, Dani Martín) i a la mescla per Felipe Guevara (nominat als premis Grammy).

A més, amb el llançament d'aquest nou àlbum, TETE NOVOA ha volgut mostrar-nos a través d'un docureality, dirigit per Ramón Santos, la seva activitat artística com a cantant, des del costat més personal i íntim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario