martes, 2 de mayo de 2023

The Albionauts ens presenten el disc "Lustrum"

Més que un grup, The Albionauts és un estil de vida, sobretot pel fet viuen en ciutats diferents (Barcelona, Roma i València) i tot i així comparteixen vida, amistat i música. Aquest trio Italo-Español és més que una banda atípica, probablement un cas únic en aquest sentit, ja que no assagen, componen les seves cançons a distància i programen els seus concerts i idees per produir constantment LPs i Singles i treure cada cop un nou concept. La majoria dels seus discos s'han enregistrat entre Mèxic, els Estats Units, Itàlia i Espanya.

Les seves lletres són en anglès i les seves cançons tenen molta energia, alhora que poden transmetre diferents emocions, passant d'un extrem a l'altre, des de la pau o malenconia fins a les rialles. Una banda amb ganes de canviar-ho tot allò que t'envolta, o fins i tot acceptar-ho. Porten molt endins la música americana i la britànica. Les sonoritats del Mersey side de Liverpool, o el punk rock de Nova York són súper presents a la seva música, malgrat que les cançons siguin eclèctiques carregades de treball de desenvolupament i arranjament dels temes. L'art de The Albionauts, com la vida, ha de ser lliure, ja que tots dos són experimentals.

El veritable mètode de coneixement d'aquesta banda és l'experiència, els seus discos i els seus directes en els quals parlen directament al cor, a base de vivències pròpies on cadascú de nosaltres es pot mirar en un mirall.

No hay comentarios:

Publicar un comentario