viernes, 16 de junio de 2023

LATIR Semana Cultural Latinoamericana i LATIR Music Festival: Celebrant la riquesa artística i cultural llatinoamericana a Barcelona

 


LATIR Semana Cultural Latinoamericana i LATIR Music Festival: Celebrant la riquesa artística i cultural llatinoamericana a Barcelona.

Barcelona es prepara per rebre una setmana plena d ́emocions, música i diversitat cultural amb LATIR

Semana Cultural Latinoamericana i el LATIR Music Festival. Aquest esdeveniment, que es durà a terme del 17 al 22 de juny, servirà com a plataforma oberta i col·laborativa per donar visibilitat, acció i difusió a la comunitat artística i cultural llatinoamericana a la ciutat, així com plataforma d'intercanvi per a projectes catalans amb interès en difusió al nou continent.

LATIR Semana Cultural Latinoamericana, a la primera edició, reunirà una sèrie d'esdeveniments que celebraran la vibrant cultura llatinoamericana a Barcelona. Desde exposicions fotogràfiques fins a projeccions de curtmetratges, passant per xerrades i activitats interactives, així com concerts, aquesta setmana serà una oportunitat única per submergir-se en les expressions artístiques i descobrir la riquesa de la nostra comunitat, igual que els projectes catalans amb vincle llatinoamericà.

El punt culminant d'aquesta celebració serà l'esperat LATIR Music Festival, un esdeveniment de música a escala més gran que es durà a terme el 22 de juliol al Parc de l'escorxador de Badalona. Aquest festival promet una nit plena de ritme, energia i emocions que reflecteixen la diversitat de gèneres i talents musicals llatinoamericans.

LATIR Semana Cultural Latinoamericana i el LLATIR Music Festival compten amb el suport de diversoscol·laboradors que han fet possible la realització d'aquest esdeveniment únic en el seu tipus. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario