viernes, 23 de junio de 2023

Sr. Corella, ens presenta el seu treball primer discogràfic "La Bèstia de Foc"

Avui al blog LMALF parlem de Sr. Corella, que ens presenta el seu treball primer discogràfic "La Bèstia de Foc". Quinze cançons d'autor que he compost i gravat de manera totalment independent.

En declaracions del propi arista: L’origen de Sr. Corella és fàcil d’explicar. No he conegut a ningú tan docte, entusiasta, erudit i senyor com el meu avi. Per això, en honor al seu llegat, Sr. Corella ha esdevingut el meu nom artístic. Pintor, cantant, cuiner, investigador, financer, dissenyador i fabricant de sabates, lector insaciable, aventurer i avi, d’això, de fer d’avi, també em sabia molt. Va ser ell qui sense saber-ho va sembrar ben en mi la llavor de la curiositat, sense cap dubte l’espurna que ha fet que encetés molts projectes il·lusionants al llarg de la meva vida, com aquestes cançons d’autor que ara pots escoltar. Cada trobada amb ell era excitant, sempre tenia una nova història que encenia la meva imaginació infantil. Les seves aventures de la guerra civil, la seva trobada amb en Dalí a Portlligat, la seva tarda al camp nou amb les sabates de Frankenstein, les tardes atrapat per la lectura, els matins a la cuina preparant la paella per tota la família, els estius de viatge a pobles perduts, cercant en arxius polsosos dades per anar cosint petits retalls d’història que m’explicava amb passió, les seves aventures de pesca amb la canya de bambú i el carret d’en Segarra a les platges sitgetanes, quan encara eren platges, les intimitats del seu gran amor de tota la vida, la Fina. L’avi es va acomiadar amb 103 anys, amb el cap tan clar com sempre i amb aquella intel·ligència captivadora, deixant una absència dolorosa en tots els que el vam estimar. Ara ja sabeu perquè l’origen de Sr. Corella és fàcil d’explicar, potser és una mica pretensiós adoptar el nom artístic d’una persona tan gran, però sé que ell n’estaria molt orgullós. Així que ara que ja coneixeu qui és el veritable Sr. Corella, entendreu perquè un net que no li arriba a la sola de la sabata a altres músics també “Corelles”, com el meu cosí en Xavier Pagès Corella o l’Ignasi Corella. Amb permís dels músics de veritat, em presento al món dels cantautors invisibles honorant el llegat de l’inimitable Sr. Corella.

La composició de la música, lletra i la interpretació a la veu de les cançons de l’àlbum de la Bèstia de foc són del Sr. Corella. Amb la col·laboració especial a la guitarra de Sisco Vidal Sanz a les cançons, Maquillatge i Història d’amor. Amb la prodigiosa veu de Glòria Freixas a Història d’amor. I fent possible que això soni així de bé amb la seva acurada producció, arranjaments i interpretació a la bateria, baix, guitarres, ukelele, piano, teclats, percusions i cors de Roger Gascon. El disseny de la coberta és una creació de Henry Fuentes, i les fotografies del Sr. Corella a la platja són de Marina Sotelino. El disseny de l’àlbum és de l’agència de comunicació adn studio. La Bèstia de Foc s’ha gravat a Gate 24 la primavera del 2023

No hay comentarios:

Publicar un comentario