miércoles, 7 de junio de 2023

Victor M i Mist3rfly versionen Depeche Mode sota el nom de VM amb el disc "Devotion and Respect Vol.1"

VM són un duet de música electrònica que fan versions de Depeche Mode, format pel cantant Víctor eMe, i pel productor Mist3rfly.

No és la primera vegada que aquests dos músics fan tribut a una de les seves bandes favorites, fins a l'any 2018 formaven el 50% del desaparegut grup New Revox, amb què ja feien versions de Depeche Mode, i van recórrer gran part de la geografia espanyola ; Sevilla, Còrdova, Màlaga, Granada, Madrid, Valladolid, Saragossa, Barcelona, Tenerife, i Las Palmas entre moltes altres ciutats, obtenint molt bones crítiques pel públic assistent als seus concerts, però sobretot pels fans i seguidors de Depeche Mode.

Víctor eMe i Mist3rfly també van ser els membres fundadors de Commutadores, banda de pop electrònic on la principal influència en les seves cançons eren Depeche Mode.

Sota el nom de VM tornen com a duet per seguir homenatjant una de les seves bandes favorites, es diferencien d'altres bandes tribut a Depeche Mode gràcies al seu so personal, versions creades sense fer servir samplers o sons de la banda original, respectant l'essència de les cançons originals però impregnat el seu estil Synthpop amb què es caracteritzen.

DEVOTION AND RESPECT Vol.1 és el primer lliurament que ens ofereix aquest duet, una col·lecció de 10 versions on podem trobar noves recreacions de clàssics com “Personal Jesus”, “Enjoy the Silence”, o de “Ghosts Again” el primer single del darrer treball dels de Basildon, entre moltes altres conegudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario