jueves, 27 de julio de 2023

Chef'Special ens presenta avançament del seu nou disc

Chef'Special és sens dubte un dels artistes revelacions en els darrers temps al nostre país. Des dels Països Baixos, aquest combo que fusiona sense problema el hip-hop, rock i reggae, ens ha sorprès amb el seu potent i enèrgic directe, que no deixa indiferent ningú des de la seva primera actuació fa uns anys al nostre país al festival Río Babel .

La tardor passada participaven de l'últim àlbum de La Pegatina amb "Down for Love", la cançó més reeixida fins al moment de 'Hacia Otra Parte'.

A més, hem pogut gaudir de la seva visita al BIME 2022 a Bilbao i a ciutats com Madrid, Barcelona o València. Durant aquesta temporada també hem gaudit del seu xou al SanSan de Benicassim, Pirineus Sud o Weekend Beach aquest proper cap de setmana, veient com cada vegada congreguen més públic i es converteixen en una de les revelacions de cada festival.

Una gran part de l'èxit de Chef'Special rau en les seves presentacions llegendàries en viu, en què el públic és tan vital per a l'experiència com la pròpia banda. Ja sigui que Chef'Special estigui de gira pels Estats Units com a convidats de Twenty One Pilots, actuant a l'escenari principal de festivals com Lowlands, Pinkpop, Sziget, o en enormes recintes esgotats com el Ziggo Dome (16.000 capacitat) a Amsterdam; sempre convencen tota l'audiència i converteixen cada xou en una festa.

El primer avenç del que serà el proper àlbum, i que Calaverita Records publicarà a Espanya i Portugal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario