miércoles, 30 de agosto de 2023

Hanz Ruiz ens presenta "Regalo"

 


Hanz Ruiz ens sorprèn una vegada més amb el seu nou senzill “Regalo”, una mostra de la seva maduresa artística i el darrer avenç del seu primer EP. Després del seu debut amb "Demasiado tiempo" i "No te falta nada", Hanz continua captivant la seva creixent audiència amb un so distintiu i autèntic.

En aquesta ocasió, Hanz s'ha embarcat en una experiència d'autoproducció amb els seus companys Ignasi Mir i Joel Llauradó, sota la supervisió de Carlos Manzanares, que també es va encarregar de barrejar i masteritzar el treball final a El Tercero Studios.

A més, la cançó compta amb la col·laboració de reconeguts músics com Lluís Borrell al baix i Mario Coloma als teclats, tots dos músics formen part de la banda d'Alizzz i del grup CUROS.

A través de "Regalo", Hanz ens convida a un breu viatge durant les hores de la nit, capturant la sensació de deixar-se portar. A més, ens recorda que les emocions són un regal que cal explorar i apreciar.

Com a artista independent, ha demostrat el compromís amb l'autogestió i ha col·laborat estretament amb un equip creatiu format per amics propers. Entre ells hi ha el dissenyador Max Gener, l'estilista Xènia Soler i la creativa Alba Ruiz, que han aportat una visió diversa i multidisciplinària al projecte. La portada i les animacions visuals han estat creades per Mike Fernández.

El proper EP, que es llançarà a la tardor, promet ser una mostra de la seva creativitat i evolució musical. Amb una fusió de gèneres i una visió artística global, Hanz Ruiz amplia la seva proposta més enllà de la música, incloent-hi l'art i el disseny al material.

No hay comentarios:

Publicar un comentario