miércoles, 30 de agosto de 2023

Duran Duran torna després de dos anys amb "Danse Macabre"

Duran Duran torna després de dos anys amb "Danse Macabre" el primer hit que també posarà títol al seu setzè àlbum d'estudi, que estarà disponible el 27 d'octubre. Ara, l'emblemàtic quartet britànic compost per Simon Le Bon (veu principal), Nick Rhodes (tecles, sintetitzadors), John Taylor (baix) i Roger Taylor (bateria) desplega un nou arsenal ple de brillants melodies tenebroses i altres apostes per ballar a les hores més fosques.

Una percussió ansiosa marca el tempo amb un sintetitzador distorsionat, mentre els versos de Simon Le Bon donen pas a un ganxo hipnòtic carregat de palmells. Així, sobre una melodia pràcticament recitada s'hi afegeixen guitarres distorsionades, murs de so i lletres que ens remouen cap als pensaments més profunds del nostre ésser, per explotar en un clímax propi de la naturalesa clubera de la formació, que ja s'ha consagrat com una de les bandes més importants de tots els temps.

Duran Duran sempre s'han delectat a les ombres, jugant amb els extrems artístics, estètics i emocionals. Després del seu darrer disc, Future Past, han tornat per consagrar-se com la banda sonora definitiva per compartir secrets a la pista de ball.

Inclosos al Saló de la Fama del Rock and Roll® el 2022, han venut més de 100 milions d'àlbums a tot el món, a més de collir 18 èxits a les llistes americanes i 21 Top 20 al Regne Unit. Entre els seus diversos premis i guardons s'inclouen dos premis GRAMMY®, dos Ivor Novellos, dos BRIT Awards (inclòs el de "Contribució Excel·lent a la Música" el 2004), i una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood. David Lynch va dirigir la pel·lícula del seu concert, i el seu àlbum "Rio" ha aparegut a les llistes de Q "100 Greatest British Albums", NME "100 Greatest Àlbums" i "100 Greatest 80s Albums" de Pitchfork. Resumint el seu impacte durador, Vanity Fair va proclamar: "Duran Duran sempre s'ha caracteritzat per la innovació constant i el nou".

Donada la seva afició a la moda, la música rock tampoc no va tornar a ser la mateixa després de la seva aparició. El seu impacte com a icones d'estil ha estat documentat per revistes com ara Vogue. Ara, l'icònic quartet britànic desenterra brillants i fosques melodies en el setzè àlbum d'estudi, "DANSE MACABRE".


No hay comentarios:

Publicar un comentario