lunes, 7 de agosto de 2023

Parlem de la malaguenya Anadie i el seu proper disc

La malaguenya ANADIE s'incorpora al segell madrileny Calaverita Records amb vista al llançament del seu primer LP després de diversos senzills i EPs publicats des del 2019.

ANADIE és una de les veus de la nova escena pop nacional més fresques i amb les lletres més especials i honestes. Navegant entre l'urbà, pop i indie, les seves cançons acumulen milers de reproduccions a plataformes digitals.

"Número prevalc" és una cançó per obrir boca abans de presentar-nos els primers avenços de primer àlbum, que arribaran després de l'estiu. "El tema que escoltaràs quan et trobis el teu ex a la fira de Màlaga". Un tema sense eufemismes ni metàfores. La lírica s'enganxa a les artèries i es mostra tal com és; cru. La temàtica versa sobre un any trist i una ràbia desorientada. No saber a qui oa què culpar del mal.

En aquest tema de rap amb centelleigs melòdics, l'instrument és un sample de la pròpia veu de l'artista. És una manera de dir “sóc la meva pròpia cançó trista, sóc la meva pròpia esquerda”

El gruix de la producció ha estat encarregat a Kfé. Productor malagueny amb especial habilitat per sintonitzar amb la lletra i crear una atmosfera en perfecta concordança. A nivell musical, destaca el baix distorsionat i la duresa dels seus bombos. És una instrumental per moure el coll i una lletra per commoure la psique.

ANADIE és una jove compositora, productora, multiinstrumentista (guitarra, baix, piano, ukelele i banjo), compta amb el seu propi estudi d'enregistrament al centre de Màlaga i ha realitzat la producció de temes de Foyone, Elviruss, Virtual, o Moneo, entre d'altres.

Actualment es troba immersa en la composició i producció del seu nou treball que veurà la llum la propera primavera i, del qual, ja ha publicat dos avenços: “perdón x no contestar” i “memoria mala”. La seva forma de compondre tan pura està dotada d'un “salvatge poètic”, capaç de visualitzar cada vers i tenint la destresa de poder expressar aquells sentiments que tant ens costa comunicar en les situacions del nostre dia a dia.

La publicació del seu primer EP 'Sherezade, El Año Del Búfalo' (2021) conté cançons més urbanes, destacant el tema "Aunque Llueva" que compta amb la col·laboració de Foyone i va ser produït per ella mateixa, que li ha fet ser reconeguda dins de l'antiga escola del rap.


No hay comentarios:

Publicar un comentario