lunes, 4 de septiembre de 2023

El grup català RAIN, tindrà el seu documental, anomenat "Siempre vuelve a llover"

El periodista i escriptor, Ivan Allué, està actualment treballant en la realització del documental "Siempre vuelve a llover", inspirat a la banda catalana de power metal, RAIN.

Experiències personals de l'autor, juntament amb el testimoni de tots els membres que van passar per RAIN, donen forma a aquest relat audiovisual, que de ben segur farà les delícies dels seguidors més nostàlgics de la banda.

RAIN es va formar oficialment el 1998, encara que dos anys abans ja cobra vida com a projecte en solitari del guitarrista Xavi Villacampa. Durant els seus anys en actiu, el quintet va publicar els àlbums “Rain” (2002) i “Pura Sangre” (2005), amb Boa Music, per acomiadar-se dels escenaris el desembre de 2008, amb un últim i emotiu concert a la sala Razzmatazz III de Barcelona.

RAIN, va deixar un curt llegat, però va passar a la història com una de les bandes nacionals més prometedores del moviment power metal, que va regnar a principis del 2000. Al llarg de deu anys, van tenir temps de tocar a festivals de renom, com el “Ripollet Rock 2003” o el “Gineta Rock 2005”, i telonejar bandes tan importants com UDO, PRIMAL FEAR, AXXIS, JORN LANDE o SAUROM. En poques paraules; La trajectòria de RAIN va ser breu però intensa.

Complint-se vint-i-cinc anys de la seva gestació i quinze de la seva última actuació, veu la llum “Sempre torna a ploure”, un documental ple d'anècdotes i imatges inèdites de la banda nascuda a Viladecans (Barcelona), aprofundint de ple en el fenomen que va ser RAIN .

Allué, té previst presentar el documental a sales i centres culturals. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario