lunes, 18 de septiembre de 2023

GOSSOS torna als escenaris per 10 únics concerts amb la gira "A Reviure"

La banda de Manresa farà 8 únics concerts a Catalunya i 2 més a Mallorca i Andorra

El Natxo, el Santi, l'Oriol, el Roger i el Juanjo ho tenen clar: Gossos tora als escenaris per homenatjar el seu públic a través d'una gira única.

Després de cinc anys de silenci, "A Reviure" són 10 concerts que tornaran a crear la connexió i complicitat que sempre hi ha hagut entre els músics i els seus seguidors més fidels. Per això han preparat un repertori amb els hits de la seva carrera: cançons de sempre i per sempre.

La gira els durà a 10 localitats on interpretaran himnes d'una generació i també els últims èxits de la banda. Es tracta d'un directe ple de picades d'ullet al públic en un concert que pretén recollir 30 anys de carrera a través de la seva discografia.

El primer directe de la gira "A Reviure" serà el 12 d'abril al Festival Strenes de Girona. I el seguiran Vic, Barcelona, Manresa, Malloca, Andorra, Cambrils i Lleida.

Per anunciar aquesta gira, Gossos ha aparegut per sorpresa aquest dijous 14 de setembre a les 18:30h a la plaça Canonge Colell de Vic en ple 35è Mercat de Música Viva. El mateix lloc on fa 30 anys van actuar al carrer per primera vegada, just a la mateixa plaça, a la mateixa cantonada on van mostrar les seves primeres cançons.

La gira "A Reviure" no pretén donar pas a la reactivació de la banda, sinó més aviat al contrari: tindrà inici i final de camí, ja que aquest 2024 tancarà 30 anys de trajectòria musical i milers de concerts que ja quedaran per a la història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario