miércoles, 13 de septiembre de 2023

Noites do Porto 2023

Noites do Porto 2023 presenta el cartell complet de la seva nova edició, que se celebrarà del 19 al 24 de setembre a la Corunya. L'indie-dance de l'irlandès-iranià Glassio, el pop de la banda viguesa Dalsi i dels corunyesos Meu, el rap de l'herculina KYR4 i el punk-rock de les valencianes Lisasinson, el millor exemple del riot grrrl del moment a Espanya, se sumen al cartell del cicle de concerts impulsat per MASGALICIA amb el suport de Xunta de Galícia, Concello da Coruña, Port de la Corunya i Estrella Galicia.

Les cinc noves confirmacions de Noites do Porto 2023 completen un cartell eclèctic, que destaca per la diversitat estilística, pel seu afany per integrar diferents públics i, especialment, per presentar una proposta plena de directes únics, amb dates exclusives o estrenes a Galícia. Els noms anunciats aquest dimecres s'uneixen a una programació musical de la qual formen part bandes i solistes de projecció internacional, com ara Nada Surf, Porridge Radio, Sen Senra, Rodrigo Cuevas, Triángulo de Amor Bizarro, La Plazuela i Deluxe, que tornarà als escenaris de la Corunya després de quinze anys d'absència, una feliç coincidència que comparteix amb els locals Meu -integrada per membres de Deluxe, Elephant Band, Ultracuerpos i Triceratops-. El quintet, una proposta irreemplaçable a l'escena del pop gallec de les últimes dècades, es tornarà a reunir, catorze anys després, per actuar a la Nit de Clausura del cicle.

L'interès que ha suscitat la cita musical ha provocat que, a tres setmanes de la celebració, el públic hagi esgotat les entrades per a tres de les nits del cicle: dimarts 19 de setembre (Nit d'Obertura, amb Nada Surf i Glassio), divendres 22 de setembre (Deluxe i Triangle d'Amor Bizarro) i dissabte 23 de setembre (Sen Senra i KYR4).


ENTRADES NOITES DO PORTO 2023

Les entrades del cicle de concerts Noites do Porto estan a la venda a les plataformes Ataquilla i Ticketmaster a través de la pàgina web oficial www.noitesdoporto.com. Tot i això, ja no queden tiquets disponibles per assistir als concerts de dimarts 19 (Nada Surf + Glassio), divendres 22 (Deluxe + Triangulo de Amor Bizarro) i dissabte 23 (Sen Senra + KYR4). En les properes setmanes es donaran més detalls sobre horaris i accessos als recintes. Per a més informació, es pot visitar la web de Noites do Porto o els seus perfils a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook.


PROGRAMACIÓ CONFIRMADA DE NOITES DO PORTO 2023

Dimarts 19 de setembre | Nit d'obertura a Sala Garufa: Nada Surf + Glassio ENTRADES ESGOTADES

Dimecres 20 de setembre | Sala Garufa: Dana Margolin (Porridge Radio) + Dalsi

Dijous 21 de setembre | Moll de Bateria: Rodrigo Cuevas + La Plazuela

Divendres 22 de setembre | Moll de Bateria: Deluxe + Triangulo de Amor Bizarro ENTRADES ESGOTADES

Dissabte 23 de setembre | Moll de Bateria: Sen Senra + KYR4 ENTRADES ESGOTADES

Diumenge 24 de setembre (Nit de Clausura) | Sala Mardi Gras: Meu + Lisasinson

No hay comentarios:

Publicar un comentario